Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Curare

Zoneterapi og Massage

Massage

Jeg tilbyder 3 forskellige former for massage:

Fysiurgisk massage, som er en dybdegående behandlingsform, hvor man blødgør og løsner musklerne i alle lag. Fysiurgisk massage kan være med til at reducere muskelømhed og smerter. Det sætter gang i blodcirkulationen i muskelvævet og ophobede affaldsstoffer transporteres væk fra de belastede muskler.

Bindevævsmassage, som er en massageform, hvor der blandt andet bruges sugekopper. Her løses det bindevævslag, der er mellem huden og muskulaturen. Herved sættes der gang i blodcirkulationen, og affaldsstoffer løsnes og transporteres væk. Bindevævsmassage kan være med til at mindske cellulitis.

Mindfullness massage, som er en afstressende behandling, hvor man kan komme helt ned i en meditativ tilstand. Denne massageform er blid og med langsomme og rolige bevægelser. Der arbejdes dog stadig også i den dybe muskulatur.

Som udgangspunkt behandler jeg i klinikken, men har man eventuelle udfordringer med dette, kan jeg behandle i klientens egne omgivelser.

Man kan sagtens kombinere fysiurgisk massage med bindevævsmassage.

I nogle tilfælde gør jeg det, hvis jeg finder, at det giver en bedre og mere effektiv behandling.

Massage kan blandt andet anvendes ved:

    - spændingshovedpine

    - nakke- og rygsmerter

    - iskiassmerter

    - soven i fingrene

    - afstressning

CURARE - Zoneterapi og Massage v/ Lene Lyng

Larixvej 3, 8471 Sabro

TLF. 27417670 / E-MAIL: [email protected]